Din cele mai frumoase citate de Barbra Streisand, 10 citat(e)

Barbra Joan Streisand (n. 24 aprilie 1942), cântăreaţă şi actriţă de teatru şi film. A câştigat două premii Oscar pentru 'Cea mai buna actrita' şi 'Cel mai bun cântec original' precum şi multiple premii Emmy, Grammy şi Globuri de Aur.

Femei
Barbra Streisand, citat despre femei şi visuri


Visul fiecărei femei este să fie visul unui bărbat.
(Barbra Streisand, citat despre femei)


image/fb image/tweet

Bărbați
Barbra Streisand, Citat despre bărbaţi


Toţi bărbaţii caută femeia ideală - mai ales după nuntă.
(Barbra Streisand, citat despre bărbaţi)

image/fb image/tweet

Succes
Barbra Streisand, Citat despre succes


A avea succes inseamnă pentru mine să-mi permit zece pepeni verzi din care să pot mânca din fiecare numai jumătatea de deasupra.
(Barbra Streisand, citat despre succes)

image/fb image/tweet

Bărbați
Barbra Streisand, Citat despre bărbaţi


In ziua de azi un bărbat este gentleman atunci când îşi scoate ţigara din gură înainte de a-şi săruta nevasta.
(Barbra Streisand, citat despre bărbaţi)

image/fb image/tweet

Cum se face că bărbaților li se permite să fie obsedați de munca lor, în timp ce femeilor li se permite să fie obsedate doar de bărbați? (Barbra Streisand)

Moda este un lucru ciudat: creatorii de modă pot greși atât cât doresc. Întotdeauna există milioane de femei care plătesc pentru asta. (Barbra Streisand)

A avea ego înseamnă a crede în forțele tale și a fi deschis la opiniile celorlalți. (Barbra Streisand)

Pentru mine, a avea succes înseamnă să am zece pepeni galbeni și să-mi permit să mănânc doar jumătatea de sus a fiecăruia. (Barbra Streisand)

La Hollywood se fac filme care durează mai mult decât căsătoriile unor actori. (Barbra Streisand)

De ce o femeie se luptă timp de zece ani să-și schimbe soțul și apoi se plânge că el nu mai este bărbatul cu care s-a căsătorit? (Barbra Streisand)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)