Din cele mai frumoase citate de Carlo Ponti, 2 citat(e)

Carlo Fortunato Pietro Ponti (1912 - 2007) A fost unul din cei mai importanţi producători de filme din Italia. Incepând cu 1941, a produs peste 140 de filme.

Cinema
Carlo Ponti, citat despre film


Dacă un film are succes, este o afacere. Dacă nu are succes, este o artă.
(Carlo Ponti, citat despre film)

image/fb image/tweet

Film
Carlo Ponti, citat despre film

Producţia de filme este una din cele mai mari şi mai sigure afaceri pe care le cunosc, dar numai pentru ministerul de finanţe.
(Carlo Ponti, citat despre film)

image/fb image/tweet

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)