Din cele mai frumoase citate de Charles de Gaulle, 11 citat(e)

Charles de Gaulle, general şi politician francez (1890 - 1970) In 1940 a devenit şef al guvernului francez din exil din Londra, iar în 1945 a fost ales prim-ministru de către Parlamentul francez. Intre 1958 -1969 a fost preşedinte al Franţei.

Politicieni
Charles de Gaulle, citat despre politicieni


Cu Churchill m-am certat mult şi amarnic, dar m-am înţeles cu el întotdeauna. Cu Roosvelt nu m-am certat niciodată, dar nu m-am înţeles niciodată cu el.
(Charles de Gaulle, citat despre politicieni)

image/fb image/tweet

Căsătorie
Charles de Gaulle, citat despre căsătorie


O fată care se căsătoreşte cu un soldat, nu greşeşte niciodată. Un soldat ştie să gătească, ştie să coasă, trebuie să fie sănătos. Şi cel mai important: el este obişnuit să asculte.
(Charles de Gaulle, citat despre căsătorie)

image/fb image/tweet

Război
Charles de Gaulle, citat despre război


Germania a fost învinsă, noi toţi am pierdut.
(Charles de Gaulle, citat despre război)

image/fb image/tweet

Biserică
Charles de Gaulle, citat despre biserică

Biserica - singurul loc unde cineva îmi vorbeşte, fără să fiu nevoit să-i răspund.
(Charles de Gaulle, citat despre biserică)

image/fb image/tweet

Este mai bine să iei decizii imperfecte decât să cauți constant decizii perfecte care nu vor veni niciodată. (Charles De Gaulle)

Patriotismul este atunci când îți iubești mai întâi oamenii; Naționalismul este în primul rând atunci când urăști oameni alții decât ai tăi. (Charles De Gaulle)

Confruntat cu criza, omul de caracter se închide în sine. Își impune propriul mod de acțiune, își asumă responsabilitatea pentru ea. (Charles De Gaulle)

Francezii tind imediat să exagereze din nou criticile atunci când nu mai există niciun pericol. (Charles De Gaulle)

Zeița învingătorilor se predă doar celor care, chiar și în visele lor, mai tânjesc după ea cu ardoare și dor. (Charles De Gaulle)

Anglia este o insulă. Ea nu are nicio vină. Nici eu. (Charles De Gaulle)

Constituția trebuie să fie elastică - mai degrabă din cauciuc decât din fier. (Charles De Gaulle)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)