Din cele mai frumoase citate de Henrik Ibsen, 8 citat(e)

Henrik Ibsen (1828 - 1906) dramaturg norvegian, considerat părintele teatrului modern european, unul dintre reprezentanţii de seamă a dramei de idei din literatura mondială. A inaugurat în literatura universală teatrul de idei.

Mediocritate
Henrik Ibsen, citat despre minciună şi mediocritate

Luaţi unui om mediocru minciuna vieţii şi-i veţi lua în acelaşi moment şi fericirea.
(Henrik Ibsen, citat despre mediocritate)

image/fb image/tweet

Adevăr
Henrik Ibsen, citat despre adevăr

Cel mai periculos duşman al adevărului este majoritatea compactă.
(Henrik Ibsen, citat despre adevăr)

image/fb image/tweet

Toată evoluția de până acum nu este altceva decât o trecere de la o eroare la alta. (Henrik Ibsen)

Singurul lucru pe care-l iubesc la libertate este lupta pentru ea. Nu-mi pasă de proprietăți. (Henrik Ibsen)

Ceea ce face ca o operă de artă să fie proprietatea intelectuală a autorului ei este ștampila propriei personalități pe care o pune operei. (Henrik Ibsen)

Cel mai periculos dușman al adevărului și libertății este majoritatea compactă. (Henrik Ibsen)

Adevărurile nu sunt niște Matusalemi atât de tenace pe cât își imaginează oamenii. Un adevăr construit normal trăiește de obicei – să spunem – șaptesprezece până la optsprezece, cel mult douăzeci de ani. (Henrik Ibsen)

Cred că putem fi cu toții de acord că proștii formează majoritatea covârșitoare din jurul nostru în toată lumea. Dar la naiba, asta nu poate fi niciodată corect că proștii ar trebui să-i conducă pe cei deștepți. (Henrik Ibsen)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)