Machiavelli, 9 citat(e)

Niccolo Machiavelli (1469-1527), politician, diplomat, filozof, poet şi scriitor florentin.

Linguşire
Machiavelli, citat despre linguşire

Nu există niciun alt mijloc de a evita linguşirile decât de a-i învaţa pe oameni să nu te jignească atunci când îţi spun adevărul.
(Machiavelli, citat despre lingușire)

image/fb image/tweet

Realitate
Machiavelli, citat despre realitate

Oricine vede ce pari a fi. Puţini simt cum eşti.
(Machiavelli, citat despre realitate)

image/fb image/tweet

Proşti
Machiavelli, citat despre proşti

Oricine vede cât de fericit este acela, care s-a născut prost. Ambiţia nu-l atinge şi frica îl lasă rece, ambele fiind sămânţa grijii şi durerii.
(Machiavelli, citat despre proști)

image/fb image/tweet

Oamenii puternici rămân fideli naturii lor, chiar dacă soarta îi aruncă în circumstanțe proaste, caracterul lor rămâne ferm și spiritul lor nu se va clinti niciodată. Soarta nu are putere asupra unor astfel de oameni. (Machiavelli)

Este o plăcere să vezi cât de orbi sunt oamenii față de propriile păcate și cât de înverșunat urmăresc vicii pe care nu le au. (Machiavelli)

Oamenii sunt guvernați în principal de două impulsuri principale: iubirea și frica. Deci sunt conduși în mod egal de cel care le câștigă dragostea și de cel care le inspiră frică; da, în cea mai mare parte, chiar și cel care le inspiră frică găsește mai multă ascultare și supunere decât cel care îi iubește. (Machiavelli)

Un ministru bun ar trebui, până la sfârșitul vieții sale, să fie mai bogat în faimă și fapte bune decât în ​​avere. (Machiavelli)

Oamenii sunt atât de simpli la minte și atât de dependenți de impresia momentului încât oricine vrea să-i înșele va găsi întotdeauna pe cineva care să se înșelat. (Machiavelli)

Oricine are o conștiință vinovată crede cu ușurință că se vorbește despre el. El poate auzi un cuvânt rostit cu o intenție complet diferită, își poate pierde capul și poate crede că este vorba despre el. (Machiavelli)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)