Marie Curie, 10 citat(e)

Marie Curie (1867 - 1934), savantă poloneză stabilită în Franţa, dublu laureata a Premiului Nobel. A fost prima femeie care a primit premiul Nobel şi singurul savant care a primit două premii Nobel în domenii ştiinţifice diferite.

Viitor
Marie Curie, citat despre viitor

Nu mă preocupă ce a fost făcut. Mă interesează ce este de făcut.
(Marie Curie, citat despre viitor)

image/fb image/tweet

Frică
Marie Curie, citat despre frică

Nu trebuie să te temi de nimic in viaţă, trebuie doar să înţelegi totul.
(Marie Curie, citat despre frică)

image/fb image/tweet

Progres
Marie Curie, citat despre progres

Am învăţat ca drumul progresului nu este nici scurt şi nici fără dificultăţi.
(Marie Curie, citat despre progres)

image/fb image/tweet

Ştiinţă
Marie Curie, citat despre ştiinţă

Un învăţat în laboratorul său nu este doar un tehnician; el stă în faţa stiinţelor naturii ca un copil într-o lume de poveste.
(Marie Curie, citat despre științele naturii)

image/fb image/tweet


Viața nu este ușoară pentru niciunul dintre noi. Dar ce-i cu asta? Trebuie să avem perseverență și, mai presus de toate, încredere în noi înșine. Trebuie să credem că suntem înzestrați pentru ceva și că acest lucru, cu orice preț, trebuie atins. (Marie Curie)

Nu realizezi niciodată ce s-a făcut. Vezi doar ce mai trebuie făcut. (Marie Curie)

Principiul meu suprem: să nu te lași doborât la pământ nici de oameni și nici de evenimente. (Marie Curie)

Trebuie să-ți descoperi și să-ți folosești talentul. Trebuie să afli unde se află puterea ta. Ai curajul să gândești cu capul. Acest lucru îți va dubla încrederea și puterile. (Marie Curie)

Sunt unul dintre cei care au înțeles frumusețea deosebită a cercetării științifice. Un savant dintr-un laborator nu este doar un tehnician, el stă și în fața proceselor naturale ca un copil într-o lume de basm. (Marie Curie)

Ți-ai putea imagina că radiul ar putea deveni foarte periculos și în mâinile criminale și trebuie să ne întrebăm dacă este bine ca omenirea să cunoască misterele naturii, dacă este suficient de matură pentru a profita de ea sau dacă această cunoaștere ar putea să-i facă rău. (Marie Curie)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)