Din cele mai frumoase citate despre parlament | 6 citat(e)

Parlament, citate 01
Citat despre parlament

Dacă n-ar exista parlamente, ar putea guverna orice chelner.
(Otto von Bismarck)

image-fb image/tweet

Parlament, citate 02
Citat despre parlament

Cele mai leneşe parlamente sunt parlamentele cu cei mai mulţi membri.
(Winston Churchill)

image-fb image/tweet


Parlament, citate 03
Citat despre parlament

In cadrul activităţii parlamentului, opoziţia joacă un rol important. Nu un rol de înfrânare, ci un rol de elucidare şi un rol de completare.
(Konrad Adenauer)

image-fb image/tweet

Parlament, citate 04
Citat despre parlament

Filozofia alegerii candidaţilor la parlament constă în aceea că ei permit mâinii stângi să nu ştie ce face dreapta. Şi astfel îşi spală ambele mâini în nevinovăţie.
(Karl Marx)

image-fb image/tweet


Parlamentul României nu este un șantier unde îți faci pontajul, sau nu este o slujbă. este o demnitate, este o misiune politică pe care o exerciți și în incinta parlamentului și nu numai. (Crin Antonescu, politician român)

Mie întotdeauna mi se închid ochii, când vorbește domnul Bürgers. (Otto von Bismarck)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)