Din cele mai frumoase citate de Theodore Fontane, 11 citat(e)

Theodor Fontane (1819-1898), scriitor german, ziarist şi critic. Este considerat ca fiind un foarte important reprezentant al realismului.

Prostie
Theodore Fontane, citat despre prostie

Impotriva prostiei, care e la moda, nu luptă nicio inteligenţă.
(Prostie, citat de Theodore Fontane)

image/fb image/tweet

Despărţire
Theodore Fontane, citat despre despărţire

Despărţirea trebuie să fie scurtă ca o declaraţie de dragoste.
(Despărţire, citat de Theodore Fontane)

image/fb image/tweet

Optimism
Theodore Fontane, citat despre optimism

Un optimist este cel care comandă o duzină de stridii în speranţa că perla aflată să fie cea cu care să-şi achite nota de plată.
(Optimism, citat de Theodore Fontane)

image/fb image/tweet

Iertare
Theodore Fontane, citat despre înţelegere

A înţelege totul înseamnă a ierta totul.
(Iertare, citat de Theodore Fontane)

image/fb image/tweet

Aroganţă
Theodore Fontane, citat despre vanitate

Există multi cocoşi care cred că soarele răsare pentru ei.
(Aroganţă, citat de Theodore Fontane)

image/fb image/tweet

Totul în viață are un preț; chiar și lucrurile pe care cineva crede că le-a primit în dar. (Theodore Fontane)

Să trăiești ușor fără nesăbuință, să fii vesel fără exuberanță, să ai curaj fără stăpânire, să arăți încredere și o supunere plină de bucurie fără fatalism - aceasta este arta de a trăi. (Theodore Fontane)

Cei veșnic nemulțumiți nu sunt buni. Cei care sunt mereu nemulțumiți sunt aroganți și răuvoitori. Și în timp ce își bat joc de alții, ei înșiși lasă mult de dorit. (Theodore Fontane)

Întreaga noastră societate este construită pe ego. Acesta este blestemul ei și trebuie să piară din cauza lui. (Theodore Fontane)

Oamenii devin din ce în ce mai ageri, mai articulați, dar din ce în ce mai proști; propria lor gândire se oprește complet. (Theodore Fontane)

Doamne, ce este fericirea! O supă de gris, un loc unde să dormi și fără durere fizică - asta e deja mult. (Theodore Fontane)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)