Din cele mai frumoase citate despre meditaţie | 10 citat(e)

Meditaţie, citate 01
Citat despre meditaţie

Nu poţi pricepe ce înseamnă "meditaţia" dacă nu eşti obişnuit să asculţi tăcerea.
(Emil Cioran)

image-fb image/tweet


Meditaţie, citate 02
Citat despre meditaţie

Aceasta este adevărata meditaţie. Să începi de la începutul începutului, fără a şti nimic. Când începeţi cu cunoştinţele voastre, sfârşiţi prin a sta la îndoială.
(Krishnamurti)

image-fb image/tweet

Meditaţie, citate 03
Citat despre meditaţie

O viaţă fără comparaţie şi măsuratoare este meditaţie. (Krishnamurti)

image-fb image/tweetCând cineva a meditat mult asupra oamenilor prin profesie sau ocupație, simte nostalgia pentru primate. Aceștia nu au gânduri de a doua intenție. (Albert Camus)

Seara, de îndată ce lumina este aprinsă, mintea, ca și ochiul, nu vede la fel de clar ca în timpul zilei. Ca urmare, ea nu este potrivită pentru meditația la chestiuni serioase, mai ales neplăcute. (Arthur Schopenhauer)

Rugaciunea este o formă de meditație. Este un act de reflecție. Dacă puneți o întrebare, puneți-o unei părți profunde din voi înșivă. (Deng Ming Dao, chinez american, autor și filozof)

Retrage-te în tine atunci când esti nevoit să trăiești într-o mulțime. (Epicur)

A medita înseamnă, înainte de toate, a fixa conștiința într-un singur punct. (Eugen Barbu)

Nu pune realității întrebarea "De ce?" Intreabă-ți visele "De ce nu? (George Bernard Shaw)

Excesul de meditație paralizează viața. (George Calinescu)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)